Si vols estar al dia de les nostres activitats, apunta't a la Llista

:: Desembre 2014:: Graveland Vol.7

Graveland Vol.7

Hem editat el volum 7 d'improvisacions, amb alguns dels nostres moments de catarsi, en principi predestinats a la galleda dadaista del rebuig, que ara reviuen, transformats i útils, sota la declamació figurativa d'en Guim Valls.

Escolteu i/o descarregueu i/o compreu el disc complet aquí:

Graves Bandcamp

També el podeu comprar en la nostra web, o en la botiga física de Bcore: Montmany 25, 08012 Barcelona

:: Desembre 2014:: Graveland Vol.5

Graveland Vol.5

Amb una mica de retard, també hem fet una petita edició del volum 5, recull d'unes quantes de les impros més frees i psicòtiques que hem arreplegat.

Escolteu i/o descarregueu i/o compreu el disc complet aquí:

Graves Bandcamp

També el podeu comprar en la nostra web, o en la botiga física de Bcore: Montmany 25, 08012 Barcelona

:: Setembre 2013:: Temporada de pluges...

::Abril 2013:: Nou CD: Obstinació!!!

Després de 5 anys dedicats a stajanovianes sessions d'improvisació instrumental, algunes de les quals hem publicat en els primers 4 volums de la sèrie "Graveland", us tornem a exposar el nostre mostrari eclèctic, amb un recull de 20 temes fruit de la maduració d'estructures, ritmes, harmonies i melodies originades, precisament, en alguna d'aquestes sessions d'improvisació.

Són només 2 talls instrumentals, i altres 18 on la veu pren protagonisme melòdic i descriptiu. Lletres que parlen des de la descreença i la introspecció, però també, només faltaria, amb el sarcasme i la observació cruel de la realitat que volem veure.
No ens ha sabut greu haver de recórrer a llengües com l'haitià, el garífuna i possiblement el kurd per deformar encara més aquesta realitat i, passant-la pel filtre de l’expressionisme abstracte i el cubisme transposicional, adaptar-la a les nostres necessitats.

Agraïm les col•laboracions d'en Pitu i Mon a la Cova, amb dues visions particulars del nostre so que no ens ha costat gens fer nostres.

:: Gener 2013:: Obstinatio - Videoclip

:: Març 2012:: Graveland Vol.4

Graveland Vol.4
(113 MB) 17 improvisacions, 50 minuts

Ja podeu descarregar el quart volum d'improvisacions de local, "Graveland Vol.4"..

Com sempre, 16 improvisacions absolutes i una recreació drum&bass, enregistrades en cinc sessions d'assaig.

Hem titulat descriptivament les impros per tal que ens pugueu criticar sense errors: entendrem que us agradi (o no) "M'han mort el Hàmster", però no sabrem què dir si critiqueu (o lloeu) "20110204 - Impro-3" . I, a més, és molt possible que us equivoquéssiu de data o de tema, o que els confonguéssim nosaltres.

Sembla que la mescla comença a agafar forma després d'hores de pràctica, tot i que encara no hem arribat als nostres límits.

Podeu baixar els temes individualment, o en una sola carpeta amb els MP3 d'alta qualitat.
També hem fet una petita tirada en CD, que podeu adquirir a la botiga .

:: Març 2012:: Stella i els Àtoms.

Graveland Records us presenta la seva primera producció aliena (fins a cert punt): el primer CD de Stella i els Àtoms, una formació que parteix de les composicions de Julius Name, les lletres i veus de Stella Haggemann, les percussions de Marc Valls i el baix de Àlex Miró.

9 cançons de pop industrial amb espurnes distorsionades i melodies fantasmals, formalment tristes però fonamentalment esperançadores. Amb guitarres serrades i amb tremp, veus suggeridores, ritmes bategants i línies de baix autosuficients que, tot i que ens poden fer pensar que han mamat del pop underground de finals dels 60, una escolta més acurada ens demostra que el seu estil és més aviat atemporal i insubordinat .
Arpegis folk, acords punk, ritmes primaris i lletres simbolistes ens fan viatjar per terrenys del dejà-vu, gaudint-ne mentre provem d'identificar on era i quan hi vam ser-hi.

Una producció de Charles Malson per a Graveland Records,elaborada entre setembre i desembre de 2011.

Graveland us obsequia un parell de temes en format MP3:
Lebenslang // Hein, el mariner

::Octubre 2011:: Obstinació!!! by marc valls

:: 29/10/2011:: Concert al LEM a les 22h

Espai jove La Fontana Gran de Gràcia 190-192.
21 h. CARGO :: 22 h. GRAVES :: 23 h. INSTITUT FATIMA :: 00 h. GONZO
Tiquet 6 € (4 concerts)

:: Setembre 2011 :: Graveland Vol.3

Graveland Vol.3
(91 MB) 13 improvisacions, 65 minuts


Ja podeu descarregar el tercer volum d'improvisacions de local, "Graveland Vol.3".

Pel que fa al material bàsic, queda clar que cada cop se'ns va més l'olla.
En l'aspecte tècnic de la producció, només hem arribat a la meitat del manual de mescles: hauríeu de notar millores en equalitzacions i balanç de volums.

:: Juny 2011:: Graveland Vol.2

Us hem deixat 8 noves improvisacions de local en la secció Graveland. Les podeu escoltar online, d'una en una, descarregar la que us agradi, o bé baixar els dos volums en què les hem agrupat:

Graveland Vol.1 (64 MB) 8 improvisacions, 46 minuts
Graveland Vol.2 (80 MB) 8 improvisacions, 58 minuts

Ens hem modernitzat, i hem passat del casset (les 3 primeres) al multipistes (tota la resta).
Gairebé totes són improvisacions "pures". Això vol dir que abans de començar a tocar no tenim pensada ni una nota, ni un esquema, ni cap mena d'estructura. Ara un segueix l'altre, i després aquest arrossega al de més enllà.

La veritat és que també ens surt molta morralla inintel·ligible, intranscendent o avorrida, però això us ho estalviem.
Aquestes que us oferim són les que ens han agradat a nosaltres mateixos.

Gaudiu-ne!

::Gener 2011:: Noves impros a Graveland

graveland

:: 5/11/2010:: Concert low-noise a l'Heliogàbal

:: 07/10/2010 :: Concert amb els Subway Sect

:: 21/08/2010 :: Concert a Gràcia

:: Desembre 2009:: Videos del Cuc Sonat

:: 4/07/2009:: Concert Homenatge a Jordi Carbó

:: 26/6/2009 :: Festival Cuc Sonat 2009

:: 14/12/2007 :: Concert a Barcelona

Web BIG BANG BAR

:: 27/09/2007:: Actualització de reculls de premsa

:: 16/06/2007:: Concert a Moià

:: Maig 2007 :: Nou CD disponible

Transmigració dels peixos
Enregistrat el 2004 i publicat l'Abril del 2007. Amb la incorporació de Pau CR a la bateria, GRAVES s'ha atrevit a recargolar encara més la diversitat del repertori. Ens presenten un heterogeni recull on es barregen estructures pròpies del punk embolcallades de free-jazz, amb versàtils bases rítmiques de difícil digitalització, que arrosseguen els tsunamis de guitarres per on llisquen arpegis nets que deriven sovint en pessics pizzicatats.

El baix omple l'espai amb una col·lecció de cordes a l'aire, notes allargades fins que deixen de vibrar i tècniques de bidigitació primigènies.

Es tracta, com sempre, d'un parell de sessions de directe d'estudi, amb la mínima -quan no inexistent- postproducció, excepció feta de les pistes de veu on GRAVES descriuen, un cop més, aquelles obvietats sobre la inexorabilitat de la vida, però també dels bons moments, que brogim una mica més fort quan no ens fa res que hi hagi algú escoltant.

:: Maig 2007 :: GRAVELAND - Nova secció

En aquesta secció GRAVELAND trobareu periòdicament enregistraments en directe, en baixa qualitat (gravats en casset amb un micro penjant d'un pal), amb comentaris banals trepitjant inicis i finals d'alguns talls, discussions sobre parides insòlites, batalles de volums, i bromes i referències personals que a vegades ni tan sols entenem nosaltres al fer la reaudició.+info